Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona regler for juniorer og trænere, der deltager i udendørs træning
- Jacob sørger for håndsprit
- at man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed –
  og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
- forsamlingsforbud på 50 personer udendørs
- klubhuset er indtil videre kun åbent for toiletbesøg

Sommersæson 2021
Det årlige kontingenttræk er kørt.

Status på banerne

Klubben og Helsingehallerne har med stor kraftanstrengelse gjort grusbanerne klar til en herlig lang sommersæson. Aldrig tidligere er vi lykkedes med at være klar så tidligt på året.
Det er endnu meget tidligt og banerne er derfor skrøbelige i forhold til evt nattefrost og for meget nedbør.
Til de heldige der finder vej til gruset, vil jeg gerne understrege, at det er vigtigt altid – og særligt i denne tidlige fase – at man er omhyggelig med at rette evt. huller og ujævnheder op samt selvfølgelig fejer helt til kanten både i siden og bag baglinjen efter spil.
Såfremt vi rammes af betydende nattefrost eller nedbør kan vi blive nødt til at lukke af for reservationer nogle dage indtil vi har rettet op på skaderne.

Kommende aktiviteter
Den årlige generalforsamling afholdes søndag d. 25. april 2021 kl. 10-12, vi forventer at den afholdes udendørs ved klubhuset afhænger af gældende Corona regler.
I år vil der være tilmelding til generalforsamlingen pga. Corona restriktioner, du kan tilmelde dig under punktet Event eller sende en mail til info@helsinge-tennisklub.dk inden d. 24. april.

Tennissportens dag afholdes lørdag d. 8. maj kl. 10-14.

Som noget nyt i år vil klubben tilbyde træning mod betaling for nybegyndere og øvede motionister. Vi planlægger 3 gange inden sommerferien. Der vil komme mere information senere.

Junior - sommer
Udendørs træning foregå onsdag kl. 16-19 og fredag kl. 15-17, Jacob vil inddele jer i hold.
Husk at tilmelde jer sommertræningen under punktet TRÆNING, det koster 300 kr.

For nye medlemmer så se mere under Medlemsgrupper ==>
Juniorer

Motionsister
Vi forventer afhængig af vejret at Åbent Hus starter mandag d. 26. april kl. 18-21.

Se mere under Medlemsgrupper ==> Motionister

Vi ses i Helsinge Tennisklub