Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona
- man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed –
  og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
- klubhuset er indtil videre kun åbent for toiletbesøg
- Jacob sørger for håndsprit til junior træningen

Sommersæson 2021
Status på banerne
Klubben og Helsingehallerne har med stor kraftanstrengelse gjort grusbanerne klar til en herlig lang sommersæson. Aldrig tidligere er vi lykkedes med at være klar så tidligt på året. Det er endnu meget tidligt og banerne er derfor skrøbelige i forhold til evt nattefrost og for meget nedbør. Det er vigtigt altid – og særligt i denne tidlige fase – at man er omhyggelig med at rette evt. huller og ujævnheder op samt selvfølgelig fejer helt til kanten både i siden og bag baglinjen efter spil.

Kommende aktiviteter
Den årlige generalforsamling blev afholdt søndag d. 25. april 2021 kl. 10-12, du kan læse referatet her

På generalforsamling havde bestyrelsen foreslået vedtægts ændringer, de skal besluttes med 2/3 flertal af alle medlemmer. Da der var for få medlemmer til stede kunne de derfor ikke vedtages på generalforsamlingen og der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling. Indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling afventer afklaring hos HSI omkring regnskab og farve på klubtrøjer.

Tennissportens Dag
Igen i år deltager Helsinge Tennisklub i tennissportens dag som afholdes lørdag d. 8. maj kl. 10-14.
Kom forbi vores klub og prøv at spille tennis. Det er gratis at deltage og låne ketsjere – og vi byder på masser af sjove tennisspil og let instruktion. Vi er stadig underlagt diverse Corona restriktioner, som vi naturligvis lever op til, så du kan trygt komme.

Træning for nybegyndere og øvede motionister
Som noget nyt i år vil klubben tilbyde træning mod betaling for nybegyndere og øvede motionister. Vi planlægger 3 gange inden sommerferien, træningen vil foregå torsdage kl. 17-20, første gang er d. 20. maj. Det bliver Frederikke Karst, som vil være vores træner.
Du kan allerede nu tilmelde under punktet Event

Træning for nybegyndere, som ikke er medlemmer af klubben
Hvis du overvejer om tennis er noget for dig tilbyder Helsinge Tennisklub 3 gange træning i maj/juni  træningen vil foregå torsdage kl. 17-18:30 og koster 300 kr., første gang er d. 20. maj.
Du skal oprette en profil og derefter tilmelde under punktet Event og vælge Nybegyndertræning

Junior - sommer
Udendørs træning foregå onsdag kl. 16-19 og fredag kl. 15-17, Jacob vil inddele jer i hold.
Husk at tilmelde jer sommertræningen under punktet TRÆNING, det koster 300 kr.

For nye medlemmer så se mere under Medlemsgrupper ==>
Juniorer

Motionister
Åbent Hus hver mandag kl. 18-21, alle er velkommen uanset niveau.
Øvede motionister spiller torsdag kl. 10-12
Se mere under Medlemsgrupper ==> Motionister

Pensionister
Vi spiller hver mandag og onsdag fra kl. 9-12.
Se mere under Medlemsgrupper ==> Pensionister

Seniorer - holdspillere