Tennisanlæg

Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Vintersæson 2022/2023
Status på banerne
Grusbanerne er lukket ned for i år. Kunststofbanerne er åbne hele vinteren, så kom bare ned og spil når vejret tillader det. Husk at fej banen efter brug.

Kommende aktiviteter
Davis Cup i Hillerød d. 3-4 februar. Klubben har købt nogle få billetter, som sælges med rabat til vores medlemmer, som kan købes i vores Shop. UDSOLGT, alle billetter er solgt.

Årets generalforsamling afholdes onsdag d. 1. marts kl. 18-20 i tennishuset. Klubben serverer i dagens anledning smørrebrød aht. indkøb skal du tilmelde dig under punktet Event her

Andre spændende ting
Bestyrelsen har udarbejdet en Kommunikationsstrategi for Helsinge Tennisklub, som kan ses her

Juniorer - vinter

Junior træning foregår  fredage kl. 15:00 til 17:00 i Hal 1 i Helsinge Hallerne.
Det koster 200 kr. for medlemmer at deltage i vintertræning, du tilmelder dig under punktet TRÆNING.

For nye medlemmer så se mere under Medlemsgrupper ==> Juniorer

Hvis der er noget du er i tvivl om, så kan du altid kontakte træneren Jacob Schjøtt
email: traener@helsinge-tennisklub.dk

Vi ses i Helsinge Tennisklub