Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona
- man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed –
  og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Vintersæson 2021
Status på banerne
Kunststofbanerne vil være åbne hele vinteren, så kom bare ned og spil, når vejret tillader det.

Nu også thuja hæk mellem tennisbaner og vej/parkeringsplads.

Sidste år fik vi støtte fra DIF og DGI's foreningspulje så vi kunne plante en thuja hæk mellem fodboldbanerne og tennisbanerne til beskyttelse mod vestenvinden.

Igen i år er det lykkedes os at få del i DIF og DGI’s foreningspulje, vi har fået tildelt 24.650 kr. Med disse penge og med stor hjælp fra Helsinge Hallerne har det været muligt at få plantet en thuja hæk på østsiden af tennisanlægget, dvs. mellem tennisbanerne og vejen/parkeringspladserne. Vi har således nu thuja hæk på de 3 sider af anlægget, mod syd, vest og øst. På nordsiden er der naturlig beplantning og en evt. fremtidig hæk afventer evt. anlæggelse af padel baner.

Thuja hækkene vil give mere læ og mindre støj på banerne. Mere læ giver mulighed for lettere spil, en længere sæson, men også for at mindske og billiggøre den daglige vedligeholdelse. Der flyver mindre grus af, læsejlene holder længere og behovet for vedligeholdelse af ståltrådshegn mindskes. Forventningen er at vi om nogle år helt kan undvære de kunstige grønne læsejl, de pynter ikke ligefrem og er heller ikke særligt miljørigtige.

Alt i alt en løsning der ikke alene gør tennisanlægget endnu mere attraktivt, men som også pynter på idræts området, hvor der dagligt færdes mange mennesker. En grøn og bæredygtig løsning helt i tidens ånd.

Du kan se billeder i Galleri under 2021 læhegn

Junior - vinter
Indendørs træning vil foregå fredag kl. 16-17:30 og søndag kl. 10-12 i Helsinge Hallerne.
Husk at tilmelde jer vintertræningen under punktet TRÆNING, det koster 300 kr.

For nye medlemmer så se mere under Medlemsgrupper ==> Juniorer

Hvis der er noget du er i tvivl om så kan du altid kontakte træneren Jacob Schjøtt
mail: traener@helsinge-tennisklub.dk
mobil 21642647