Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Sommersæson 2019
For nuværende medlemmer vil der automatisk blive trukket kontingent tirsdag d. 16. april.
For nye medlemmer kan du først melde dig ind og betale efter onsdag d. 3. april, hvor den nye sæson starter.

Klargøring af tennisbanerne lørdag d. 13. april og søndag d. 14. april med backup lørdag d. 27. april.
Generalforsamling holdes søndag d. 28. april kl. 10.
Tennissportens dag og åbent hus holdes lørdag d. 4. maj kl. 10-13.
DGI holder ketcherdage i Helsinge Tennisklub tirsdag d. 14. maj og tirsdag d. 28. maj kl. 9-13:45.

Hjerteforeningen har tilbudt at afholde et Giv Liv kursus i Helsinge tennisklub tirsdag d.28. maj kl.17:15, der vil komme mere information senere.

Juniorer
Junior træning foregår mandage kl. 16-18 og onsdage kl. 16-19, første træning er mandag d. 29. april.
Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben og melder dig til træning.

Der afholdes JuniorCamp i Helsinge Tennisklub i uge 30, du kan læse mere og tilmelde dig på tenniscamp.dk
Du kan også følge TennisCamp på Facebook

se mere under punktet Medlemsgrupper
==>
Juniorer

Motionister
Der er mulighed for træning for både nybegyndere og øvede motionister/seniorer om mandagen.
se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Motionister

Familietennis
Hvis der er tilstrækkelig med interesse vil der være træning søndage kl. 9-10.
se mere under punktet Medlemsgrupper ==> Familietennis

Vintersæson 2018-2019
Junior træning foregår i Helsinge Hallerne (Hal 1) fredage mellem kl. 16-19
.
Du skal tilmelde dig træning under punktet Træning og Juniorer vintertræning.
Sidste indendørs træning er fredag d. 12. april.

Kunststofbanerne

Hvis vejr og vind tillader det kan du spille på kunststofbanerne hele vinteren, du kan booke banerne under punktet BOOK BANE/BETAL.

Vi ses i Helsinge Tennisklub

Musik i Lejet