Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Vintersæson 2019/2020
Kunststofbanerne vil være åbne hele vinteren, hvis vejret tillader det.

Juniorer - vinter
Vi træner indenfor i Helsinge Hallerne Hal 1 om fredagen kl. 16-19.
Du skal tilmelde dig vintertræningen som koster 200 kr. under punktet TRÆNING.

For nye juniorer skal du først være medlem af Helsinge Tennisklub, som koster 200 kr. for vintersæsonen og derefter skal du tilmelde dig vintertræning, som koster 200 kr. under punktet TRÆNING.

se mere under punktet Medlemsgrupper ==> Juniorer

Junior stævner i vinter
Hvis du har lyst er der mulighed for at deltage i forskellige stævner i vintersæsonen.
se oversigt  her

Følgende fredage er juniortræning i Helsinge Hallerne - Hal 1 aflyst
Fredag d. 17. januar kun træning til kl. 17:30.
Fredag d. 14 februar - vinterferie.

Padel til alle i Gribskov tennisklubber
Tisvilde Tennis er som første klub i Gribskov lykkedes med at etablere en Padel bane. Sporten har jo hurtigt opnået ekstrem popularitet og flere af os har allerede været oppe og prøve. Vi kan varmt anbefale spillet. Fra Ilse (formanden i Tisvilde) har vi modtaget denne gæstfrie invitation.

Hjertelig velkommen til alle tennisspillere i Gribskov kommune. I tilbydes 1/2 pris på pay and play (dvs 100,-/t i alt) på padelbanen i Tisvilde Tennisklub, Godhavnsvej 3. Tilbuddet gælder frem til 1/5/20. Velkommen til masser af skønne timer. Der er omklædningsrum og lys på banen så der kan spilles ml 8-22.
Regler hænger på tavle ved banen. Velkommen til! Mange hilsner Tisvilde Tennis

Hvis du vil prøve, kan du kontakte Ellen på sms 24 25 14 53. Fortæl at du er medlem af Helsinge Tennisklub, så booker hun banen til jer og oplyser MobilePay nr samt koden til skabet, hvor I kan låne op til 4 bat og bolde.

Den Store Klubundersøgelse – Tennis
Brug 5 min på at besvare DGI’s spørgeskema som er tilrettelagt med henblik på at gøre klubberne klogere på vores medlemmer. DGI indsamler medlemmernes besvarelser, som vi kan bruge til at tilrettelægge klubbens arbejde bedst muligt for dig. (Tennis er jo noget vi giver hinanden).

Tilgå spørgeskemaet her: https://da.surveymonkey.com/r/tennisevaluering

Tennisrejser med DGI forår 2020
DGI udbyder i lighed med tidligere år en række tennisrejser til Tyrkiet. Der er flere at vælge mellem og gode muligheder for at få en kick-start på sæsonen i sydens sol.
Læs mere på DGI’s hjemmeside

Vi ses i Helsinge Tennisklub