Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona
Helsinge Hallerne har udsendt corona regler for "trafikken" i Helsinge Hallerne, læs her

Corona regler for juniorer og trænere, der deltager i indendørs træning
- juniorer skal om fredagen benytte indgang ved hal 1 (fra for plads), gå ikke igennem foyer
- juniorer skal om søndagen benytte hovedindgangen, adgang via foyer til hal 2/4.
- husk alle juniorer 12 år og derover skal bære mundbind eller visir indendørs ved ankomst og afgang fra tennis.
  De skal ikke have mundbind på, når de spiller

- forældre har ikke adgang til foyer og hal, men kan opholde sig i Cafe Mille og udendørs.
- Jacob sørger for håndsprit
- at man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed –
  og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Vintersæson 2020
Kunststofbanerne er åbne hele vinteren, så kom bare ned og spil, når vejret er godt.

Junior - vinter
Træningen for juniorer vil om vinteren være i Helsinge Hallerne fredag kl. 16:00-17:30 og søndag kl. 9-11.
For medlemmer koster det 300 kr at deltage i vintertræningen, tilmeld dig under punktet Træning.

Følgende indendørs træning er aflyst i Helsinge Hallerne, da de skal anvendes til andet formål
- fredag d. 15/1-2021
- fredag d. 05/3-2021
- fredag d. 19/3-2021
For nye medlemmer så se mere under Medlemsgrupper ==> Juniorer

Plantning af læhegn
Helsinge Tennisklub har fået 28000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har klubben i samarbejde med Helsinge Hallerne fået plantet en ca. 100 meter lang thuja hæk som fremtidig beskyttelse mod vestenvinden.

Læhegnet vil give mere læ på banerne og dermed mulighed for flere spilletimer og længere sæson, hvilket bidrager til at gøre hele tennisanlægget endnu mere attraktivt. Herudover mindskes den daglige vedligeholdelse da gruset bliver liggende længere tid, læskærmene holder længere og de kan med tiden helt undværes mod vest, hvorefter der heller ikke bliver behov for den tilbagevendende vedligeholdelse af ståltrådshegn.

Endeligt vil det pynte på idrætsområdet hvor der dagligt færdes mange mennesker, en grøn og bæredygtig løsning helt i tidens ånd.

Du kan se billeder i Galleri under 2020 Læhegn

Medlemsundersøgelse
I samarbejde med Dansk Tennisforbund og DGI har vi fået mulighed for at foretage en medlemsundersøgelse.

Til formålet har DGI lavet et let spørgeskema til klubbernes medlemmer. Besvarelsen tager kun 4 minutter og dit input vil være et værdifuldt redskab for os i forbindelse med i hvilken retning, du ønsker at klubben skal udvikle sig og hvilke aktiviteter, vi skal sætte i gang og/eller fortsætte med.

Deltagelse er naturligvis anonym. Du besvarer spørgeskemaet her

Vi ses i Helsinge Tennisklub

DIF og DGI's Foreningspulje