Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Plan for opstart af sommersæson 2019
For nuværende medlemmer vil der automatisk blive trukket kontingent tirsdag d. 16. april.
For nye medlemmer kan du først melde dig ind og betale efter onsdag d. 8. april, hvor den nye sæson starter.

Klargøring af tennisbanerne lørdag d. 13. april og søndag d. 14. april med backup lørdag d. 27. april.
Generalforsamling holdes søndag d. 28. april kl. 10.
Tennissportens dag og åbent hus holdes lørdag d. 4. maj kl. 10-13.

JuniorCamp holdes i uge 30, du kan læse mere på tenniscamp.dk

Hjerteforeningen har tilbudt at afholde et Giv Liv kursus i Helsinge tennisklub tirsdag d.28. maj  kl.17:15, der vil komme mere information senere.

Vintersæson 2018-2019
Junior træning foregår i Helsinge Hallerne (Hal 1) fredage mellem kl. 16-19
.
Du skal tilmelde dig træning under punktet Træning og Juniorer vintertræning.

Bemærk, at på følgende dage og tidspunkter er det ikke muligt at træne i Helsinge Hallerne, da de er optaget af andre aktiviteter.
Ikke flere kendte lukkedage.

Kunststofbanerne

Hvis vejr og vind tillader det kan du spille på kunststofbanerne hele vinteren, du kan booke banerne under punktet BOOK BANE/BETAL.

Idrætspas i Gribskov Kommune

I Gribskov Kommune er der sat en pulje af til idrætspas, formålet med puljen er:
Der kan søges tilskud til kontingent - og til rekvisitter. Beløbsgrænserne er stadig max. 1.000 kr. i tilskud til kontingent og max 400 kr. til rekvisitter.
Det er idrætsforeningerne, der indsender ansøgninger og får pengene udbetalt, derfor hvis det er relevant for dig, så send en mail til kassereren for klubben.

At give idrætspas til børn og unge af forældre, som ikke har ressourcer til, at børnene/de unge kan dyrke idræt i forenings regi.

Vi ses i Helsinge Tennisklub

Musik i Lejet