Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Sommersæson 2019
Der er mulighed for at få træning mandag kl. 18-20:30 både for øvede og nye medlemmer, du kan tilmelde dig træning under punktet Træning.
Vi er startet med Åbent hus mandag kl. 18-20, så kom endelig ned og spil med.

DGI holder ketcherdage i Helsinge Tennisklub for kommunens skoler tirsdag d. 14. maj og tirsdag d. 28. maj kl. 9-13:45.

Vi planlægger at årets klubturnering afholdes lørdag d. 24. august med backup lørdag d. 31. august i tilfælde af dårligt vejr.

Spændende foredrag og kursus
Giv Liv kursus - tirsdag d. 28 maj kl. 17:15
Hjerteforeningen har tilbudt at afholde
et Giv Liv kursus i Helsinge tennisklub tirsdag d. 28. maj kl.17:15. Vi starter med kursus kl. 17:15 og bagefter er der mulighed for at spille tennis på alle 5 baner. Vi har oprettet en Event, hvor du kan tilmelde dig kurset.

Kim Lykke foredrag - mandag d. 20 maj kl. 18:00- 20:30

I Gilleleje tennis gør man virkelig noget for at at gøre tennislivet lettere for medlemmerne.

Helsinge Tennis er heldigvis – sammen med flere andre naboklubber - inviteret med til værdifuldt foredrag om skadesforebyggelse med Kim Lykke som er kliniker i sportsfysioterapi og forbundstræner under Dansk Tennis Forbund.

Det er mandag d. 20 maj kl 18:00 og koster bare 75 kr. Tilmeldingsfrist er d. 12. maj.

Se hele invitationen her, eller tilmeld dig direkte via DGI på http://events.dgi.dk/start.aspx?an=201918809001

Frivillige hjælpere søges til Musik i Lejet
Nu nærmer tiden sig hastigt og vi vil gerne være med igen i år, har du ikke været med før skal dette da afprøve. Vores opgaver bliver p-pladsen ved Godhavn station i uge 29 fra mandag til søndag kl. 8.00-20.00. Vi har også rundkørslen helt nede ved festivalen fra mandag til onsdag kl.8.00-20.00 fra torsdag til lørdag kl.8.00-00.00 og søndag fra kl.8.00-20.00.
Skriv eller ring til Jørgen hurtigst muligt om hvad der kan passe dig bedst, du skal have 16 timer i alt for at få adgang til festivalen. Jørgen Hornnæss mobil 61798111 eller mail jh@hornnaess.dk

Juniorer
Junior træning foregår mandage kl. 16-18 og onsdage kl. 16-19, første træning er mandag d. 29. april.
Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben og melder dig til træning.

Der afholdes JuniorCamp i Helsinge Tennisklub i uge 30, du kan læse mere og tilmelde dig på tenniscamp.dk
Du kan også følge TennisCamp på Facebook

se mere under punktet Medlemsgrupper
==>
Juniorer

Motionister
Der er mulighed for træning for både nybegyndere og øvede motionister/seniorer om mandagen.
se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Motionister

Familietennis
Klubben ønsker at fastholde familietennis søndag formiddag. Med Jacob på holdet kan vi afsætte flere ressourcer i forsøget på at få denne aktivet til at blive en levende tennisformiddag for tennisfamilierne.
I er velkommen til at komme forbi en søndag formiddag kl. 10-11:30 og prøve om det er noget jer inden I melder jer ind.

For at øge dynamikken vil vi bl.a. forsøge os med at inviterer junior holdene indenfor til en gang ’ekstra’ træning og forhøre os i naboklubberne om mulige samarbejder.

se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Familietennis