Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Sommersæson 2019
Vi er startet med Åbent hus mandag kl. 18-20, så kom endelig ned og spil med.

Vi planlægger at årets klubturnering afholdes lørdag d. 24. august med backup lørdag d. 31. august i tilfælde af dårligt vejr.

Frivillige hjælpere søges til Musik i Lejet
Nu nærmer tiden sig hastigt og vi vil gerne være med igen i år, har du ikke været med før skal dette da afprøve. Vores opgaver bliver p-pladsen ved Godhavn station i uge 29 fra mandag til søndag kl. 8.00-20.00. Vi har også rundkørslen helt nede ved festivalen fra mandag til onsdag kl.8.00-20.00 fra torsdag til lørdag kl.8.00-00.00 og søndag fra kl.8.00-20.00.
Skriv eller ring til Jørgen hurtigst muligt om hvad der kan passe dig bedst, du skal have 16 timer i alt for at få adgang til festivalen. Jørgen Hornnæss mobil 61798111 eller mail jh@hornnaess.dk

Juniorer
Junior træning foregår mandage kl. 16-19 og onsdage kl. 16-19.
Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind.
Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale det årlige kontingent på 475 kr. og derefter tilmelde dig sommertræningen som koster 300 kr. under punktet TRÆNING.
Sidste træning inden sommerferien er onsdag d. 26. juni og vi starter op igen mandag d. 5. august.

Der afholdes JuniorCamp i Helsinge Tennisklub i uge 30, du kan læse mere og tilmelde dig på tenniscamp.dk
Du kan også følge TennisCamp på Facebook

se mere under punktet Medlemsgrupper
==>
Juniorer

Motionister
se mere under punktet Medlemsgrupper ==> Motionister

Familietennis
Klubben ønsker at fastholde familietennis søndag formiddag. Med Jacob på holdet kan vi afsætte flere ressourcer i forsøget på at få denne aktivet til at blive en levende tennisformiddag for tennisfamilierne.
I er velkommen til at komme forbi en søndag formiddag kl. 10-11:30 og prøve om det er noget jer inden I melder jer ind.
Sidste træning inden sommerferien er søndag d. 30. juni.

For at øge dynamikken vil vi bl.a. forsøge os med at inviterer junior holdene indenfor til en gang ’ekstra’ træning og forhøre os i naboklubberne om mulige samarbejder.

se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Familietennis