Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona - alle 5 baner er nu klar
Alle 5 baner er nu klar og kan bookes under punktet  BOOK BANE/BETAL.

Vi opfordrer jer til at komme i gang med at spille tennis og at booke de baner I ønsker i det omfang de er tilgængelige. Dette forgår for os alle på helt almindelige (Corona)vilkår.

Genåbning foregår under observation af enkelte retningslinjer for at smitterisikoen fortsat holdes til et minimum. Ud over dem vi kender til bevidstløshed skal vi være særligt opmærksomme på følgende

- klubhuset er lukket derfor medbring selv drikkevarer
- i forbindelse med fejning af grusbanerne har Helsinge Hallerne sat håndsprit op ved indgangen til både grusbaner
   og
kunststofbaner. Du kan evt. selv medbringe engangshandsker og ekstra håndsprit.
- vi skal følge de samme retningslinjer som hidtil, herunder bl.a. forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Her er de sidste nye retningslinjerne fra d. 14/5 for tennis her og sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer her.

Mangler du bolde, har vi en mindre beholdning af Dunlop Fort og Head Tour som du kan købe her på hjemmesiden under punktet SHOP.

Sommersæson 2020
Der er kørt det årlige kontingenttræk torsdag d. 16. april.

Vi er startet op med aktiviteter i klubben efter de sidste retningslinjer fra DIF og DTF.
Pensionisterne er startet mandag og onsdag kl. 9-12.

Åbent hus mandag kl. 18-20. Bemærk at d. 15/6 og 22/6 er der holdkamp på grusbane 1-3. Så Åbent hus afvikles her på de 2 kunststofbaner.

Generalforsamling
Nu er vi blevet optimister og tror på at vi kan holde den årlige generalforsamling søndag d. 28. juni. I vil høre nærmere efter d. 8 juni.

Junior - sommer
Træningen for juniorer vil i år foregå onsdage kl. 16-19 og fredage kl. 15-17.
Hvis du allerede er medlem og ikke er tilmeldt til juniortræning, så tilmeld dig under punktet Træning, det koster 300 kr.

Lige et par gode Corona råd til juniorer og trænere
- kom 5 minutter før du skal træne og gå lige hjem efter træning
- der er sat håndsprit op, sprit dine hænder af før og efter træning
- klubhuset er lukket
- husk at tage drikkedunk med
- husk at holde god afstand
- at man ikke må samles flere end 10 personer på anlægget
- undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde, ketsjere og tasker.
- er der nogen som ikke har egen ketcher sørger træneren for at spritte den af før og efter brug
- at man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
- forældre må ikke opholde sig på tennisanlægget under træningen

Nye juniorer
For nye juniorer gælder det at du skal kontakte vores træner Jacob Schjøtt, så kan I aftale hvad tid I skal komme og træne. Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale det årlige kontingent på 475 kr. for og derefter tilmelde dig sommertræningen som koster 300 kr. under punktet TRÆNING

Tlf.nr.:  21642647

Du kan se mere under Medlemsgrupper ==>
Juniorer

Motionister
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==> Motionister

Pensionister
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==> Pensionister

Seniorer
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==>
Seniorer

Stævner
Indbydelse til SM ude 2020
Tennis Øst har besluttet at indbyde til Sjællandsmesterskaberne ude 2020 og med den termin der tidligere er meldt ud. Som vi ved kan flere ting ændre sig, så i første omgang indbyder vi og tager efter tilmeldingsfristens udløb, stilling til hvordan mesterskaberne skal afvikles.
Måske oprette færre rækker, kun spille singler, sammenlægge årgange, sætte begrænsning på antal deltagere, udskyde spilleterminen hvis muligt, eller helt aflyse.
Det I skal gøre nu er at tilmelde jer gennem forbundets Tournament Software system dog uden at betale. Det er meget vigtigt at I ikke betaler, den del hører I om senere, når/hvis Sjællandsmesterskaberne bliver til noget.

Tilmeld jer på dette link i første omgang her
Indbydelserne er vedhæftet men kan også ses på www.tenniseast.dk

Tennisrejser med DGI forår 2020
DGI udbyder i lighed med tidligere år en række tennisrejser til Tyrkiet. Der er flere at vælge mellem og gode muligheder for at få en kick-start på sæsonen i sydens sol.
Læs mere på DGI’s hjemmeside

Vi ses i Helsinge Tennisklub