Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Sommersæson 2019
Vi spiller hele sommeren så kom endelig ned til Åbent hus mandag kl. 18-20.

Årets klubturnering afholdes lørdag d. 24. august kl. 10-14 med backup lørdag d. 31. august i tilfælde af dårligt vejr.
Du kan allerede nu tilmelde dig klubturnering, se mere under Event eller her

Tilbud til nye medlemmer
For nye medlemmer er det ikke for sent at komme igang med at spille tennis her i sommer, vi har netop sat Førstegangs medlems kontingentet ned til 475 kr., så tilmeld dig nu og kom igang.

Motionist Doubletræf i Helsingør tirsdag d. 3. september kl. 17:30-20:30
Helsingør Tennisklub inviterer sammen med Dansk Tennis Forbund til Motionist Doubletræf for damer og herrer tirsdag den 3. september kl. 17:30 – 20:30. Og vi vil hjertens gerne byde jeres medlemmer indenfor til en god aften med god tennis og hyggeligt samvær på tværs af vores klubber.

Kom og få 2-3 timers god motion på tennisbanen og ikke mindst hyggeligt samvær med andre tennisentusiaster. Der trækkes lod om makkere og modstandere ved fremmøde.

Der er en egenbetaling på 100 kr. som inkluderer forplejning. Så I skal blot møde op og medbringe eget tennisudstyr!

Hvis I gerne vil deltage, så skal I bruge følgende link: https://www.tilmeld.dk/DoubletraefHelsingoer og på denne side klikke på ’Tilmelding’ (i venstre side). Herefter følges instruktionerne på skærmen.

Frivillige hjælpere søges til Musik i Lejet
Nu nærmer tiden sig hastigt og vi vil gerne være med igen i år, har du ikke været med før skal dette da afprøve. Vores opgaver bliver p-pladsen ved Godhavn station i uge 29 fra mandag til søndag kl. 8.00-20.00. Vi har også rundkørslen helt nede ved festivalen fra mandag til onsdag kl.8.00-20.00 fra torsdag til lørdag kl.8.00-00.00 og søndag fra kl.8.00-20.00.
Skriv eller ring til Jørgen hurtigst muligt om hvad der kan passe dig bedst, du skal have 16 timer i alt for at få adgang til festivalen. Jørgen Hornnæss mobil 61798111 eller mail jh@hornnaess.dk

Juniorer
Træningen starter igen efter sommerferien mandag d. 5. august.

Junior træning foregår mandage kl. 16-19 og onsdage kl. 16-19.

Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind.
Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale det årlige kontingent på 475 kr. og derefter tilmelde dig sommertræningen som koster 300 kr. under punktet TRÆNING.

Desværre er TennisCamp i Helsinge i uge 30 blevet aflyst, da der ikke var nok tilmeldte

se mere under punktet Medlemsgrupper
==>