Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Nyt fra sommersæson 2018
Det er med stor glæde, at vi kan byde Frederikke Karst velkommen som ny junior træner.
Frederikke vil stå for træningen om mandagen kl. 16-18, du kan læse mere om Frederikke her
Trænerhuset vil fortsat stå for træningen af juniorer og motionister om onsdagen.

Vi starter træningen op for juniorer og motionister i uge 33, mandag d. 13.8 og onsdag d. 15.8

Åbent hus
Åbent hus fortsætter resten af sæsonen, men kun om mandagen. Du er naturligvis altid velkommen til selv at arrangere tennis med nogle andre og booke baner.

Klubturnering
Der vil blive afholdt klubturnering lørdag d. 15.9, du vil høre nærmere senere.

Familietennis
Familietennis starter op igen søndag d. 5.8 kl. 9-10, så kom endelig ned og spil.
Familietennis søndag d. 12.8 er aflyst.
Nye familier er også meget velkommen, måske er det noget for jer prøv at komme ned og spille/lege med .

Kontingenter - halv pris resten af sæsonen
Da vi nu er halvvejs igennem sommersæsonen har vi valgt at nedsætte alle medlems kontingenter til ca. halv pris. Så meld dig ind og få spillet en masse god tennis resten af sæsonen.

Trænerhuset
DTF udbyder i samarbejde med bl.a. SLTU, fuldtidstrænere til medlemsklubberne under navnet Trænerhuset.
Helsinge Tennis har indgået en aftale for sæsonen 2018/19 med det klare sigte at tilbyde bedst mulig træning til klubbens  medlemmer. Kom ned og deltag i træningen med Trænerhuset onsdage, juniorer mellem 16-18 og motionister mellem 18-21.

Juniorer sommer
Mandag og onsdag træner juniorer i alderen fra 8 år til 12 år i tidsrummet fra 16-17.
Mandag og onsdag træner juniorer i alderen fra 13 år til 18 år i tidsrummet fra 16-17 uden træner. Fra 17-18 er der træner.
Du skal tilmelde dig træning under punktet Træning.
Se mere information under punktet MEDLEMSGRUPPER ==> Juniorer

Familietennis sommer
Familietennis foregår søndage formiddage kl. 9.00 - 10.00.
Se mere information under punktet MEDLEMSGRUPPER ==> Familietennis.

Motionist sommer
Der er Åbent hus hver mandag kl. 18.00 - 21.00