Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Sommersæson 2019
Den nye sæson er nu startet og der er kørt kontingenttræk d. 16. april.
Hvis du ikke er blevet trukket så kontakt klubbens kasserer Michael Hughes.
Nye medlemmer kan melde sig ind, betale kontingent og alle medlemmer kan tilmelde sig træning under punktet Træning.

Status på banerne er, at kunststofbanerne er rigtig gode, de er tromlet og fejet og lige til at spille på.
Grusbanerne er i samarbejde med Helsinge Hallerne blevet renoveret i april, de mangler dog stadig lidt grus og Hallerne har lovet at lægge linier efter påske, så de er klar til brug søndag d. 28. april.

DGI holder ketcherdage i Helsinge Tennisklub tirsdag d. 14. maj og tirsdag d. 28. maj kl. 9-13:45.

Hjerteforeningen har tilbudt at afholde et Giv Liv kursus i Helsinge tennisklub tirsdag d.28. maj kl.17:15. Vi starter med kursus kl. 17:15 og bagefter er der mulighed for at spille tennis på alle 5 baner. Vi har oprettet en Event, hvor du kan tilmelde dig kurset.

Generalforsamling søndag d. 28. april kl. 10.
Husk der er generalforsamling søndag d. 28. april kl. 10. Vi har brug for nye bestyrelsesmedlemmer, så er du interesseret så kom til generalforsamlingen eller send en mail til formanden Michael Hughes,
Uanset om du vil i bestyrelsen eller ej så mød bare op, klubben giver morgenmad.

Tennissportens dag lørdag d. 4. maj kl. 10-13

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Helsinge Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner lige ved siden af Helsinge Hallerne til en dag med information, tennisspil og sjove aktiviteter fra kl. 10-13. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.
Hvis du vil vide mere om Tennissportens Dag kan læse her

Du behøver ikke at tilmelde dig mød bare op.

Juniorer
Junior træning foregår mandage kl. 16-18 og onsdage kl. 16-19, første træning er mandag d. 29. april.
Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben og melder dig til træning.

Der afholdes JuniorCamp i Helsinge Tennisklub i uge 30, du kan læse mere og tilmelde dig på tenniscamp.dk
Du kan også følge TennisCamp på Facebook

se mere under punktet Medlemsgrupper
==>
Juniorer

Motionister
Der er mulighed for træning for både nybegyndere og øvede motionister/seniorer om mandagen.
se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Motionister

Familietennis
Klubben ønsker at fastholde – eller vende tilbage til om man vil - familietennis søndag formiddag. Med Jacob på holdet kan vi afsætte flere ressourcer i forsøget på at få denne aktivet til at blive en levende tennisformiddag for tennisfamilierne.

For at øge dynamikken vil vi bl.a. forsøge os med at inviterer junior holdene indenfor til en gang ’ekstra’ træning og forhøre os i naboklubberne om mulige samarbejder.

se mere under punktet Medlemsgrupper ==>
Familietennis