Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Vintersæson 2018-2019
Junior træning foregår i Helsinge Hallerne (Hal 1) fredage mellem kl. 16-19
.
Du skal tilmelde dig træning under punktet Træning og Juniorer vintertræning.

Hvis du har lyst til lejlighedsvis at spille tennis fredag fra kl. 19-21:45 skal du bare tilmelde dig holdet "2018 Fredagstennis vinter" under punktet TRÆNING. Her findes en beskrivelse af hvordan det foregår.

Bemærk, at på følgende dage og tidspunkter er det ikke muligt at træne i Helsinge Hallerne, da de er optaget af andre aktiviteter.
Fredag d. 28. december hele dagen

Kunststofbanerne

Hvis vejr og vind tillader det kan du spille på kunststofbanerne hele vinteren, du kan booke banerne under punktet BOOK BANE/BETAL.

Kontingenter - halv pris resten af sæsonen
Da vi nu er halvvejs igennem sommersæsonen har vi valgt at nedsætte alle medlems kontingenter til ca. halv pris. Så meld dig ind og få spillet en masse god tennis resten af sæsonen.

Idrætspas i Gribskov Kommune
I Gribskov Kommune er der sat en pulje af til idrætspas, formålet med puljen er:

At give idrætspas til børn og unge af forældre, som ikke har ressourcer til, at børnene/de unge kan dyrke idræt i forenings regi.
Der kan søges tilskud til kontingent - og til rekvisitter. Beløbsgrænserne er stadig max. 1.000 kr. i tilskud til kontingent og max 400 kr. til rekvisitter.
Det er idrætsforeningerne, der indsender ansøgninger og får pengene udbetalt, derfor hvis det er relevant for dig, så send en mail til kassereren for klubben.

Vi ses i Helsinge Tennisklub

Musik i Lejet