Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.

Link til Facebook for seneste nyheder

Nyt fra vintersæson 2018-2019
Udendørssæsonen er nu slut og vi rykker ind i Helsinge Hallerne.
Vi har fået tiden fredage mellem kl. 16-22, hvor juniorerne vil få tiden kl. 16-19.
Træning for juniorer vil derfor foregå fredage fra kl. 16 med Trænerhuset. Vi sender yderligere information ud, når vi har aftalt med Trænerhuset hvordan tiden skal opdeles.

Penge fra Musik i Lejet
Helsinge Tennisklub har i år søgt penge fra Musik i Lejets overskudsdeling 2017/18 og vi har fået tildelt 10.000 kr.

Kontingenter - halv pris resten af sæsonen
Da vi nu er halvvejs igennem sommersæsonen har vi valgt at nedsætte alle medlems kontingenter til ca. halv pris. Så meld dig ind og få spillet en masse god tennis resten af sæsonen.

Idrætspas i Gribskov Kommune
I Gribskov Kommune er der sat en pulje af til idrætspas, formålet med puljen er:

At give idrætspas til børn og unge af forældre, som ikke har ressourcer til, at børnene/de unge kan dyrke idræt i forenings regi.
Der kan søges tilskud til kontingent - og til rekvisitter. Beløbsgrænserne er stadig max. 1.000 kr. i tilskud til kontingent og max 400 kr. til rekvisitter.
Det er idrætsforeningerne, der indsender ansøgninger og får pengene udbetalt, derfor hvis det er relevant for dig, så send en mail til kassereren for klubben.

Trænerhuset
DTF udbyder i samarbejde med bl.a. SLTU, fuldtidstrænere til medlemsklubberne under navnet Trænerhuset.
Helsinge Tennis har indgået en aftale for sæsonen 2018/19 med det klare sigte at tilbyde bedst mulig træning til klubbens  medlemmer. Kom ned og deltag i træningen i Helsinge Hallerne (hal 1) med Trænerhuset fredage, juniorer mellem 16-19.

Juniorer vinter
Træning for juniorer foregår fredage i Helsinge Hallerne hal 1 i tidsrummet 16-19.
Du skal tilmelde dig træning under punktet Træning og Juniorer vintertræning.
Se mere information under punktet MEDLEMSGRUPPER ==> Juniorer

Vi ses i Helsinge Tennisklub