Juniorer sommer 2021

Træning:
Junior træning foregår onsdage og fredage på tennisbanerne ved Helsinge Hallerne med følgende holdinddeling

Juniorer i alderen fra 8 år til 12 år, nybegyndere
Onsdag: fra kl. 16-17, Jacob træner.
Fredag fra kl. 15-16, Jacob træner.

Juniorer i alderen fra 12 år til 18 år, letøvede og øvede spillere
Onsdag fra 17-19, Jacob træner.
Fredag fra 16-17, Jacob træner.

Hvis du vil deltage i træningen skal du være medlem af klubben, hvorefter du kan tilmelde dig holdet under punktet Træning.

Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben.
Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale det årlige kontingent på 475 kr. for og derefter tilmelde dig sommertræningen som koster 300 kr. under punktet TRÆNING.
Du kan finde vejledninger for oprettelse af profil og betaling af det årlige kontingent under punktet Værd at vide ==> Vejledning nye medlemmer og for tilmelding
til hold Værd at vide ==> Vejledning tilmelding til hold

Holdturnering
I år er juniorerne tilmeldt holdturnering i rækken U16/18/Ungsenior kønsneutral - m/k.
Du kan se program og følge med i resultaterne
her

Juniortrænere: