Træner
Frederikke Karst
Beskrivelse

Jeg har spillet tennis siden jeg var 8 år, blev som 10- årig sjællandsmester og har siden vundet mange nationale turneringer, herunder DM i 2007 og 2013 i både single og double samt flere internationale turneringer. Endvidere har jeg spillet på juniorlandsholdet og deltaget i EM for juniorlandshold.

I 2015 blev jeg student fra Kramfors Tennisgymnasium/Akademi, Sverige, og fik derefter et scholarship på Colorado Mesa University, hvor jeg spillede 1. single og double i 2 år.

I Danmark har jeg i ferier været ansat som træner i Skovshoved Tennisklub og Tisvilde Tennisklub, hvor jeg har fået erfaring med at træne både børn og voksne.

Jeg kommer fra Nordsjælland, hvor min familie bor, og jeg glæder mig til at starte som træner i Helsinge Tennisklub, hvor jeg håber at kunne inspirere med min erfaring i tennis fra både ind- og udland.

Jeg ser frem til samarbejdet med Helsinge Tennisklub.

Jacob Schjøtt
Junior træner