Motionister i vinter sæsonen

Helsinge Tennisklub har desværre ikke deres egen tennishal og det er derfor ikke muligt at komme til at spille tennis indendørs.
Det er dog muligt at spille udendørs på kunststofbanerne hele vinteren, hvis vejret tillader det.

Motionister i sommer sæsonen:

Åbent hus:
I sommer sæsonen er der Åbent hus hver mandag mellem kl. 18.00 og 21.00.
Hvis der er stor interesse for Åbent hus om mandagen vil vi også reserverer baner om torsdagen.
Dette er den sociale afdeling, her mødes vi på alle niveauer. Vi spiller fortrinsvis double og der sammensættes
nye hold undervejs,
så alle får mest mulig spil ud af det. I sommerens løb arrangeres der grill aftener, som
afslutning på dagens tennis kampe. Du behøver ikke
at tilmelde dig mød bare op alle er velkomne.

Søndagstræf:
Søndagstræf foregår ude i de lokale klubber, 6 søndag formiddage, fra kl. 08.30 - 12.00 i månederne maj, juni, august og september.
Klubberne skiftes til at være værter for de enkelte træf og værtsklubben byder ved start på fælles morgenbord,
hvor ”holdopstillingen” færdiggøres.
Et klubhold består af 4 herrer og 4 damer. Der spilles kun doublekampe, 2 herredoubler, 2 damedoubler og 8 mixdoubler.
3 runder á 45 minutter – 12 kampe i alt.
Vinder findes ud fra antal vundne kampe - 1 point pr. vunden kamp, 1 point pr. uafgjort kamp og 0 point pr. tabt kamp.

Hvis du er interesseret kan du henvende dig til Maria Glahn Aagaard,
Email: glahn_aagaard@hotmail.com

Du kan følge med i resultaterne her