Motionister i sommer sæsonen:

Åbent hus - mandag:
I sommer sæsonen er der Åbent hus hver mandag mellem kl. 18.00 og 21.00.
Dette er den sociale afdeling, her mødes vi på alle niveauer. Vi spiller fortrinsvis double og der sammensættes
nye hold undervejs, så alle får mest mulig spil ud af det. I sommerens løb arrangeres der grill aftener, som
afslutning på dagens tennis kampe. Du behøver ikke
at tilmelde dig mød bare op alle er velkomne.

Øvede motionister - torsdag:
Hver torsdag mellem kl. 10.00 og 12.00 er der åbent hus for øvede motionister. Vi spiller fortrinsvis double og der sammensættes
nye hold undervejs, så alle får mest mulig spil ud af det.

Søndagstræf:
Søndagstræf foregår ude i de lokale klubber, 6 søndag formiddage, fra kl. 08.30 - 12.00 i månederne maj, juni, august og september.
Klubberne skiftes til at være værter for de enkelte træf og værtsklubben byder ved start på fælles morgenbord,
hvor ”holdopstillingen” færdiggøres.
Et klubhold består af 4 herrer og 4 damer. Der spilles kun doublekampe, 2 herredoubler, 2 damedoubler og 8 mixdoubler.
3 runder á 45 minutter – 12 kampe i alt.
Vinder findes ud fra antal vundne kampe - 1 point pr. vunden kamp, 1 point pr. uafgjort kamp og 0 point pr. tabt kamp.

Hvis du er interesseret kan du henvende dig til Maria Glahn Aagaard,
Email: glahn_aagaard@hotmail.com

Du kan følge med i resultaterne her

Her er programmet
14-06-20 09:00Frem Hellebæk - Helsinge Tennisklub
21-06-20 09:00Helsinge Tennisklub - Akademisk Boldklu
16-08-20 09:00Frederiksværk Tennisklub - Helsinge Tennisklub
13-09-20 09:00Hornbæk IF - Helsinge Tennisklub
20-09-20 09:00Helsinge Tennisklub - Tisvilde Tennis

Motionister i vintersæson
Helsinge Tennisklub har desværre ikke deres egen tennishal og det er derfor ikke muligt at komme til at spille tennis indendørs.
Det er dog muligt at spille udendørs på kunststofbanerne hele vinteren, hvis vejret tillader det.