Juniorer vinter 2019-2020

Træning:
Junior træning foregår fredage i Helsinge Hallerne Hal 1 med følgende holdinddeling

Juniortræningen inddeles i 2 hold efter niveau
Fredage fra kl. 16-17 træner begyndere.
Fredage fra kl. 17-19 træner de øvede juniorer.
Det er trænerne, der beslutter hvilket hold du deltager på.

Hvis du vil deltage i træningen skal du være medlem af klubben, hvorefter du kan tilmelde dig holdet under punktet Træning

Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben.
Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale kontingent på 200 kr. for vintersæsonen og derefter tilmelde dig vintertræningen som koster 200 kr. under punktet TRÆNING.
Du kan finde vejledninger for oprettelse af profil og betaling af det årlige kontingent under punktet Værd at vide ==> Vejledning nye medlemmer  og for tilmelding
til hold Værd at vide ==> Vejledning tilmelding til hold

Landsstævne
Helsinge Tennisklub stillede til turneringen lørdag d. 7 september i HRT, Hørsholm Rungsted med 4 juniorer. Elias, Anton, Isabella og Oscar.
Elias kom med og kunne ikke stille til start da han var syg.
Anton vandt en kamp og tabte 4 tætte kampe. Isabella og Oscar blev hver især vindere i deres puljer.

Tennisklubben ønsker jer TILLYKKE med det fine resultat.

Juniortrænere:

Frederikke Karst,