Junior sommer træning 2018

Helsinge Tennisklub har indgået samarbejde med Trænerhuset.

Det er gode nyheder, ikke mindst for vores Juniorer. Vi kommer til at nyde godt af Trænerhuset’s professionelle træning og herudover trænernes evne til at tilrettelægge turnering og stævner som passer til juniorernes niveau.

Træning:
Mandag og onsdag træner juniorer i alderen fra 8 år til 12 år i tidsrummet fra 16-17.
Mandag og onsdag træner juniorer i alderen fra 13 år til 18 år i tidsrummet fra 16-17 uden træner. Fra 17-18 er der træner.
Mandag er Frederikke Karst træner og onsdag står Trænerhuset for træningen.

Træningen koster 300 kr, som betales ved tilmelding under punktet Træning.

Du kommer bare ned til tennis indenfor de fastlagte tidspunkter, så vil trænerne fordele jer på holdene.
Hvis du vil deltage i træningen skal du være medlem af klubben og tilmelde dig holdet under punktet Træning.
Hvis du ikke har prøvet at spille tennis før kommer du bare forbi og prøver et par gange inden du evt. melder dig ind i klubben og melder dig til træning.

Juniortræning:

Frederikke Karst,
mail: frederikkekarsten@gmail.com

Trænerhuset:
Richard Wagi

Læs mere om Frederikke og Ricard her

Junior aktiviteter 2018

Samarbejde med Frederiksværk Tennisklub

Vi har I år fundet sammen med Frederiksværk tennisklub om at samle et hold i Juniorrækken U12-U14 Kategori C. Det vil give ’stævneparate’ juniorer et
puf mod videre udvikling til gavn ikke mindst for sig selv og sammenholdet, foruden de nye juniorer som klubben bør kunne tiltrække.

U12-U14 er kønsneutrale hold med 4 spillere. Kampene afvikles søndage og vi kan forvente 4-6 kampe over sommersæsonen.
En holdkamp består af 6 doubler.

Er du holdkaptajnen? - Vi skal bruge en koordinator – naturligvis en forældre – som vil være kaptajn for juniorholdet. Din opgave bliver at samarbejde med de andre forældre, vores træner og selvfølgelig Frederiksværks holdkaptajn om praktik i forbindelse med at afvikle en holdkamp.

Hvis du er interesseret kan du henvende dig til Maria Glahn Aagaard,
Email: glahn_aagaard@hotmail.com

Programmet for Juniorrækken U12-U14 Kategori C er

13-05-2018  Tølløse   - Helsinge/Frederiksværk
27-05-2018  Rødovre - Helsinge/Frederiksværk
03-06-2018  Helsinge/Frederiksværk - Ølstykke (spilles i Frederiksværk)
12-08-2018  Helsinge/Frederiksværk - Ringsted (spilles i Helsinge)
19-08-2018  Roskilde - Helsinge/Frederiksværk

TennisCamp 2018

Vi må desværre aflyse TennisCamp, da der er for få tilmeldte.